samen door één deur met je puber

Dé online training voor ouders die een betere relatie willen met hun puber.

‘Ik herken mijn eigen kind niet meer’.  

‘Een simpele vraag leidt al tot ruzie’.

‘Mijn puber is zo boos en trekt zich steeds terug’. 

‘Volgens mij leeft mijn puber in een andere wereld. Ik krijg geen contact meer’.

Als je deze uitspraken herkent wil je waarschijnlijk dolgraag het contact met je puber weer terug.

Zonder ruzies of oeverloze discussies.

Hoe?

Ik kan jullie helpen om elkaar beter te leren verstaan, te begrijpen en effectief met elkaar te communiceren

zodat jullie weer in verbinding komen met elkaar.

Het Resultaat?

Minder ruzies en een leefbare sfeer in huis!

Ik ben Gacelle Braaf

Pubercoach | docent VO

Voormalig ‘hooligan-puber’. Die ervaring gebruik ik nu in mijn werkpraktijk.

Het is mijn persoonlijke missie om alle ouders en pubers van Nederland dichter bij elkaar te brengen (waarom kleine doelen stellen als het ook groot kan).

 

Wat anderen zeggen

Gacelle heeft mijn dochter, die last had van een aantal belemmerende factoren, enorm bijgestaan. Een warm hart, een nuchtere geest, oprechte betrokkenheid, humor en tegelijkertijd een stevige aanpak: dat had mijn dochter echt nodig! Dank je wel voor je support Gacelle!

Rick, vader van puber

Mijn zoon Jessy liep vast met zijn school. Hij had moeite met het overzicht te bewaren en was daardoor ongemotiveerd. Ik merkte dat hij vastliep maar kon hem niet bereiken, hij wilde niet praten. In een gezamenlijke sessie heeft Gacelle ons geholpen met het analyseren en veranderen van ons communicatie-patroon. Sindsdien praten we een stuk makkelijker met elkaar en zijn z'n cijfers verbeterd!

Linda, moeder van puber

Ik had veel moeite om naar school te gaan en werd boos als leraren wat van mij wilden. Gacelle heeft mij geholpen om mijn communicatie aan te passen. Ik zag niet goed wat voor effect het had als ik wat zei, nu weet ik dat ik eerst even tot 10 moet tellen en dan vriendelijk mijn mening kan zeggen.

Mari, puber

Zullen we kennismaken?

Je kunt altijd vrijbijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek door hieronder een berichtje te sturen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!