Persoonlijke aandacht, praktische tools waarmee ze zelf verder kunnen en een stevige basis. Dat is wat ik leeringen wil geven. Het is mijn missie om leerlingen te laten zien dat ze zelf veel meer kunnen dan ze denken, zodat zij weer gemotiveerd aan de slag gaan voor school.

Met inmiddels meer dan 18 jaar ervaring in het onderwijs kan ik direct inspelen op de ondersteuningsbehoefte van leerlingen waardoor ik begleiding op maat aanbied. Hieronder mijn aanbod voor scholen.

Coachen van pubers

1.

1-op-1 coaching

Ik begeleid leerlingen die worstelen met sociaal emotionele zaken om meer grip te krijgen op hun eigen leven. Ook coach ik leerlingen die vastlopen in hun schooltaken en hulp nodig hebben bij het versterken van de executieve functies.

2.

Workshop 'Toets- en examenvoorbereiding'

Dé workshop voor leerlingen die zorgt voor meer overzicht, verhoogde motivatie en minder stress bij toetsen en examens.

3.

Training 'Ik Leer Leren'

Als gecertifieerd ‘Ik Leer Leren’ trainer leer ik pubers hoe ze zelf het beste kunnen leren, gericht op alle processen die daarvoor nodig zijn.

In 5 bijeenkomsten van max. 1,5 uur komen alle onderdelen van leren aan bod: plannen en organiseren, ontdekken van de eigen leerstijl, inzetten van leerstrategieën, omgaan met faalangst, verbeteren van concentratie, het verhogen van motivatie én evalueren van het eigen leerproces.

Zullen we kennismaken?

U kunt altijd vrijbijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek door hieronder een berichtje te sturen.